Våre tannleger i Bergen
Bestill time: 55 32 93 24
Adresse:
Strandgaten 5, Bergen Sentrum
Vis kart
Åpningstider:
Man-, ons- og fredag:
8-16
Tirsdag og torsdag:
8-18
E-post: post@5-3.no

Studentrabatt på tannlege – 10%*

Studenter og andre unge mennesker har i dag heldigvis god tannhelse generelt. Karies (hull) er vanligvis lettere å behandle hos unge enn ved kariesangrep hos eldre. Av denne årsak kan vi gi studentrabatt på all vanlig tannbehandling – så som undersøkelse, røntgen, informasjon og instruksjon med forebygging som mål, anestesi, lystgass – eller i dag alternativ sedasjon, fyllinger og rens/puss.

Vi holder til i Bergen sentrum – i Strandgaten 5, 3. etasje. Vi må be om studentbevis for aktuelt semester.

Tannbleking er priset så lavt at rabatt ikke er mulig. Vi tar avtrykk, fremstiller modeller og skinner og leverer ut – sammen med skinnen – 3 stk Opalescence 10 % blekegel for kr 1.485,-/kjeve.

Vi har egen kirurg som fjernet ”vanskelige visdomstenner”.

Velkommen til en klinikk som har visjon om å – gjennom kvalitet, tillit og samarbeid – bidra langsiktig til god tannhelse og god økonomi.

For studenter med tannlegeskrekk anbefaler vi å sjekke pasienthistorier.

*rabatten gjelder ved de fleste vanlige tannbehandlinger med visse untak. Du må ha med studentbevis for det aktuelle semesteret for å få rabatten.

Kontakt oss i dag for timebestilling eller spørsmål!

Bestill time nå

Hva vi vil – vår visjon

God tannhelse på lang sikt..

..gjennom samarbeid, tillit og etikk

Vår visjon er å se og anerkjenne hele pasienten, forebygge og behandle sykdom – smertefritt om mulig.

Dette tar tid – tid vi er villige til å bruke.

Gjennom kvalitet og samarbeid kan vi bidra til god tannhelse og god pasientøkonomi – på lang sikt.

Jeg har tidligere vært pasient hos dere, men har nå flyttet til Oslo. Jeg har derimot ikke klart å finne en tannlege her som jeg har vært like fornøyd med og jeg hadde håpet at jeg kunne bestille en time hos dere en gang jeg er på besøk i Bergen i løpet av høsten.

Vil først og fremst få lov til å fortelle for en fantastisk flott gjeng som jobber hos dere. Tusen tusen takk for flott hjelp, fantastisk behandling og ikke minst for den ubeskrivelige forståelsen, omtanken og ikke minst omsorgen dere viser deres pasienter! Gull verd!:)) Aldri før har jeg følt meg så godt ivaretatt!

Les flere pasienthistorier
mapsembed.com