Behanling av snorking
Vi har
student-
rabatt
Bestill time: 55 32 93 24
Adresse:
Strandgaten 5, Bergen Sentrum
Vis kart
Åpningstider:
Man-, ons- og fredag:
8-16
Tirsdag og torsdag:
8-18
E-post: post@5-3.no

Snorkeskinne – for reduksjon av snorking og søvnapné

Snorking og søvnapné er to symptom utgående fra samme årsak: trangt svelg. Snorking er ikke plagsomt for den som snorker, men for partneren. Søvnapné kan være årsak til alvorlige trafikk- ulykker (aleneulykker), men er først og fremst et problem fordi den som lider av søvnapné ofte er dagtrett – svært dagtrett til tider – og uopplagt.

Begge symptomene kan dempes ved at svelget blir åpnet. Dette skjer ved at underkjeven føres frem når en sover. Fremføringen skjer ved en skinne.

For at en skal sette diagnosen ”søvnapné” skal pustestansene hver ha en varighet på mer enn 10 sekunder og mer enn 10 ganger hver time.

Observerte pustestopp, stadige oppvåkninger, hyppige toalettbesøk, irritabilitet og som sagt tretthet på dagtid kan være forårsaket av søvnapné.

Søvnapné er sterkt forbundet med diabetes, høyt blodtrykk, infarkt og slag.

Søvnapné som sykdom og diagnose er ukjent for de som lider av sykdommen.

 

Tilbakemelding fra fornøyd kunde:

Etter mange år med dårlig søvn på grunn av snorking var tiden inne for å løse problemet. Jeg tok kontakt med Øyvind Simonsen ved Tannklinikken 5-3 AS i Bergen og forklarte han om problemet med snorking og pustebesvær. Fikk anbefalt å prøve en snorkeskinne som presser underkjeven litt frem så man for puste skikkelig. Var ganske så skeptisk til å begynne med om den ville fungere i mitt tilfelle, men kan skrive under på at den fungerer utmerket. Takk for god veiledning og fantastisk god service.

undefined                        undefined

 

Hva er en snorkeskinne og hva koster det?

Snorking og søvnapné behadles som sagt med skinner. V lager skinner av fabrikatene Narval (fra ResMed) og SomnoDent (Fra SomnoMed).

Narvalskinnen forutsetter tilstedeværelse av tenner i ”sidesegment” for at feste skal bli godt nok. SomnoDent-skinnen fester bedre, men er noe kraftigere og stivere enn Narval.

Prisen på begge skinnnene er ca kr. 8.000,-

Før skinnebehandling utreder vi pasienter for snorking og søvnapné (pustestans under søvn) med eget apparatur som pasienter sover med for å registrere snorking og pustestans. Neste dag tar vi ut en rapport som viser nattens ”hendelser” – pustestans (antall og varighet), snorking, søvnmønster og oksygenmetningen i blodet.

undefined

Kontakt oss i dag for timebestilling eller spørsmål!

Bestill time nå

Hva vi vil – vår visjon

God tannhelse på lang sikt..

..gjennom samarbeid, tillit og etikk

Vår visjon er å se og anerkjenne hele pasienten, forebygge og behandle sykdom – smertefritt om mulig.

Dette tar tid – tid vi er villige til å bruke.

Gjennom kvalitet og samarbeid kan vi bidra til god tannhelse og god pasientøkonomi – på lang sikt.

Topp service! Tannlege: Øyvind Simonsen Skrevet 23. april 2015 Oppsøkte Tannlege Simonsen etter å ha knekt begge fortennene i en arbeidsulykke. Simonsen tar seg god tid til å forklare og er opptatt av at pasienten skal bli fornøyd, både helsemessig og estetisk. Topp behandling og resultat!

Fantastisk tannlege Tannlege: Øyvind Simonsen Skrevet 24. mars 2015. Skulle gjerne hatt noe konstruktivt å skrive, så dette virker mer troverdig.. men nei. Øyvind er en kjempe hyggelig type. Han er en knallflink tannlege.Han bruker god tid på å faktisk «undervise» pasienter i hvordan man skal ta vare på tennene sine. Noe alle tannleger skulle gjort, men jeg ikke har vært borti tidligere. Hvis du er i tvil om hvilken tannlege du skal velge, så trenger du ikke tvile lengre. Takk for kjempe service :-) Hilsen Studenten som reiser til Florida med friske tenner :-)

Les flere pasienthistorier
mapsembed.com